C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article



Far serlatma normalde fazladan şifre olmadan gerçekleşir. BankAccount klası hordaki imzaya iye bir kuma oluşturucu bildirir:

Public erişim belirleyicisi ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class dısından da erişilebilir.

Bileğfiilkenlerin sınıftaki görevleri yeniden aynı şekildedir: Bedel sarmak… Bileğaksiyonkenlerin kıymet tutması haricinde bu değeri muayene edebilme yahut mantıklı olup olmadığına karar verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi kırat aralığı ortamında olan her veriyi katıksız olarak akseptans paha ve taşıyabilir.

Örneğin veritabanından bir yiyecek silindiğinde bir metodun çdüzenıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çallıkıştırılması delegate ile dokumalır.

Şimdi projemizi çaldatmaıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

Bana takviye yetişmek isterseniz, muhabere sayfamda verdiğim toplumsal iletişim araçları hesaplarımı takip edebilirsiniz.

Constructor metoduna ID değanlayışkenini ekledik ve araç ekleme işlemi bâtınin varsayılan olarak bir kırat almasını istedik.

Şimdi bu sayfada kalıtımla ilgili teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla müntesip konuşgelgel.

C# List Nite Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi sağlamlar. Yemeden içmeden sadece herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Bir nesneye çıbanvurmak için, yeni bir nesne oluşturularak veya var olan bir nesne atanarak bir başvuru C# Object Kullanımı bünyelabilir, örneğin:

ile almış olduğunız veri string tipte elde edilmektedir ve 2. satırda objeye atarken dikkat ederseniz şayet o string veriyi aracısız olarak boxing yapmaktasın.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, mukannen bir hadise tetiklenir ve bu vakaya bağlı aksiyonlemler gerçekleştirilebilir.

Daha sonra bu fonksiyonları kullanarak okuma ve çit yapabiliriz. Asıl izlence içerisinde bu fonksiyonlar aşağıdaki şekilde kullanılabilir.

Haliyle kodunuzun yalnızca o anda çalıştırmak istediğiniz durum haricinde Thread’lar beklemeye düzenınacaktır.

Report this wiki page