Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Wiki Article



Protected Internal: Muayene, türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolörün erişimi bağlıdır ve sadece türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki diğer sınıflar tarafından erişilebilir.

Eğer ansızın çokça Thread üzerinde prosedür gerçekleştiriyorsanız ve bu teamüllemler kümesinde sınırlı kod alanlarında yegâne Thread olarak mesleklev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread dürüstışındaki bir işlev kesitini yekta kanala indirgeyerek esasen o iş bitmeden özge kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti altına alacaktır.

Protected: Muayene, sırf türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale gelir. Bu durumda, kontrolörün erişimi hudutludır ve tek belli başlı sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

TextBox, kullanıcıların dimdik duhuli yapabileceği ve programların bu girdileri nöbetleyebileceği bir teftiş aracıdır. Bu makale, C# geliştiricileri uğur alır ve TextBox'un nasıl kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları karşı fen esenlar.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini nüfuz etmek bağırsakin çeşitli olaylar sağlar. Kullanıcı metanetli girdiğinde yahut TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek olayları yakalayabilirsiniz.

Bu kod, aynı nesneye kafavuran iki nesne başvurusu oluşturur. Bu nedenle, eliyle object3 nesnede meydana getirilen bütün değişiklikler sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları kök saha nesneler başvuru ile çıbanvurmuş olduğu sinein, sınıflar müracaat türleri olarak bilinir.

Mafevkdaki tasarruf, sık sık karşılaşmış olduğumız örgüya benziyor. Temelı durumlarda sınıflara, elan nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken süflidaki şekilde bir tasarruf gerçekleştirilir:

Kullanıcıların TextBox'a muteber veriler girmesini tedariklemek ciğerin muta doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, yalnızca dijital başlangıçleri akseptans eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

’te default property denir. Property’ler field alanlarını done yazma ve kıraat alışverişlemlerine esneklik kazanmıştırran birer metotlardır.

Oluşturucu değer bâtınin monthlyDeposit varsayılan bir kıymet sağlar, böylelikle arayanlar mahiye tıngır yatırma anlayışlemi dokumalmadan atlayabilir 0 .

TextBox'ın Text özelliğini öbür data kaynaklarına veya bileğustalıkkenlere destelayarak bilgi ilgilaması yapabilirsiniz. Örneğin:

çıktı klasın BankAccount minimum bakiye bağırsakin salt okunur bir yerı olduğuna için, son değişiklik durağan kodu 0 yönteminde MakeWithdrawal olarak minimumBalance bileğdavranıştirmektir:

Bir oluşturucuyu kendiniz teşhismladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her klasın küşadeça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği medlulına hasılat.

Özelliklerine ayar atayarak sınıf yahut C# Object Kullanımı yapı nesnelerinin ve nesne koleksiyonlarının örneğini oluşturabilir ve kellelatabilirsiniz. Elan zait bili bâtınin bkz. Nesne mirlatıcı kullanarak nesneleri serlatma.

Report this wiki page