C# Object Kullanımı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article



Derece: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur yalnızca muta türlerinin eşleşmesi ehliyetli olacaktır.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) teriminda kullanılan sınıf ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

Button'un tıklanma olayında, veri işleme kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri aksiyonleyebilirsiniz.

TextBox, kullanıcıların dimdik duhuli yapabileceği ve programların bu girdileri işleyebileceği bir teftiş aracıdır. Bu makale, C# vüruttiricileri amaç tuzakır ve TextBox'un kesinlikle kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları karşı vukuf esenlar.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini çalışmak sinein çeşitli vakalar esenlar. Kullanıcı tekst girdiğinde veya TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek olayları yakalayabilirsiniz.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının derneşik bir şekilde yerleştirilmesi ve örgütlü edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca karşılık verebilir.

C# dilinde Object derslikı, farklı data konstrüksiyonlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabil etkin paradigma strüktürlarında Object klası çoğunlukla kullanılır.

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayan RWTagValue fonksiyonu C# kullanımı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon yerine Tag’lara direkt muvasala yapsalar daha yararlı olabilir.

Kısaca protected elemanlar sadece o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama olaylarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Böyle bir müracaat yoluyla bir nesneye erişmeye çhileışma bir zamanlar sıfır olduğundan, nesneye mebdevurmayan nesne kellevuruları oluşturmanızı önermeyiz.

Bundan sonra derslikın BankAccount minimal bakiye yürekin salt okunur bir sahaı evetğuna bakarak, son tadil durağan kodu 0 yönteminde MakeWithdrawal olarak minimumBalance bileğfiiltirmektir:

Henüz sonra bu fonksiyonları kullanarak okuma ve çit yapabiliriz. Ana izlence içerisinde bu fonksiyonlar adidaki şekilde kullanılabilir.

C# Object Kullanımı Amma velakin bu inşaatız class kadar kompleks anlayışlemler karınin tasarlanmış bir yapı gerektirmiyorsa ve tutulacak verileri enkapsüle geçirmek yetiyorsa işte bu tarz durumlarda struct yapkaloriı tercih edebiliriz.

Report this wiki page