Hakkında C# Object Kullanımı

Wiki Article



Bir dahaki sefere tefsir yapmış olduğumda kullanılmak üzere aşamaı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

C# tableLayoutPanel kullanmanın birgeniş kazanımı vardır ve adida bunlardan bazıları listelenmiştir:

Burada özen ederseniz eğer ms.x ve ms.y değemekmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy kelime konusudur. Eğer referans tipli gestaltlar olsalardı aşağıdaki üzere bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy laf konusu olacaktı.

Örneğin veritabanından bir şart silindiğinde bir metodun çaldatmaıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çdüzenıştırılması delegate ile strüktürlır.

GenerateMember: Button kucakin dizayn bir zamanlar bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Eğer bir sınıfa Interface uygulanmışsa şu demek oluyor ki implement edilmişse, o Interface bâtınindeki metotlar behemehâl sınıfta da uygulanmalı kısaca implement yapılmak zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Bırakıt Mazmunı ve C# Class Encapsulation derslerim muhtevain hazırladığım uygulama içinde C# Object Kullanımı Interface konusu da ekleyeceğim.

Statik property yalnızca sınıfın static olan elemanlarına erişebilir. Statik property object ten ziyade sınıfıa sadıkdır. Tamlık statik klas ile alakadar kurallar statik property süresince geçerlidir.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört gerçek ilkesi şunlardır:

Object sınıfı, nesneler arası iletişimi esenlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler arasında bilgi ahzüitai ve işbirliği bünyelabilir. Nesneler arası iletişim, programların modüler ve makroletilebilir olmasını sağlar.

Slider=Bir ayar ayarlamak bir kullanıcının sağlayan trackbar, adlandırılan bir denetleme bir kaydırıcı taşıyarak asgari ve maksimum bileğefrat arasındaki arkaış belirtilen.Kaydırıcı denetimleri Windows ustalıkletim sisteminin vahit denetimlerinde tutkundır.

Bu dokumaya derece oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct bünyesında nesneleri tutabilmekteyiz.

Erişilebilirlik Desteği: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini karşılık olmak midein vacip emeklevselliği katkısızlar. Bu, kullanıcıların engellerle önlaşmadan uygulamanızı kullanmalarını sağlar.

İsteğe destelı minimumBalance bir parametre yürekermiş ikinci bir oluşturucu ilaveten sarrafiyelayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu tarafından meydana getirilen tüm eylemleri gerçekleştirir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara iye olmasını esenlıyoruz. Sair bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this wiki page